ENGELSİZ ADALET PROJESİ LANSMANI YAPILDI

Ankara Barosu ile Atılım üniversitesi ortak çalışması olan Engelsiz Adalet Projesi'nin Lansmanı 21.03.2019 tarihinde Holiday Inn Hotel'de yapıldı. Açılış konuşmasını Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan ile Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Çiğdem Sever yaptı. Adalet Bakanlığı ile Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan, Ankara' da bulunan sivil toplum kuruluşları ile birçok dernek temsilcisinin katılım sağladığı tanıtımda, milli sporcumuz Sümeyye Boyacı ve Ampüte Milli Takım futbolcuları da bulundu. Türkiye' de bir ilk olarak başlatılan projenin çalışmalarını yürütmek üzere kurulan Engelli Hakları Merkezi engelli bireylerin adalete erişimlerinde kolaylık sağlamak, haklarını korumak ve savunmak üzere çalışmalara başlamıştır. Tanıtımın yapıldığı lansmana Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Aşkın Demir, Genel Sekreteri Av. Kemal Koranel, Saymanı Av. Hava Orhon ile Yönetim Kurulu üyelerinden Av. Özgen Hindistan, Av. Zafer Doğan Bilgin, Av. Güzin Tanyeri, Av. Çağrı Eryılmaz, Av. Burcu Mine Gargın Av. Cem Aksu, Engelli Hakları Merkezi Başkanı Av. Merve Bayram ve merkez üyeleri katılım gösterdiler.