GÖNÜLLÜ AVUKAT EĞİTİMİ TAMAMLANDI

Ankara Barosu Gelincik Merkezi tarafından Gönüllü Avukat Eğitimi 20-21 Nisan 2019 tarihlerinde yapıldı.
Ankara Adliyesi'nde gerçekleştirilen eğitime çok sayıda meslektaşımız katıldı.
Gerçekleştirilen eğitim, aile içi şiddet konusunda eğitim almış uzman bir kadro ile kadınlara ve çocuklara gönüllü olarak ücretsiz ve hukuki destek vermek amacıyla yapıldı.
Eğitime konuşmacı olarak Ankara Barosu Gelincik Merkezi Başkanı Av. Aslı Koçak Arıhan,  Divan üyesi Av. Selen Çelik ile Av. Şahin Antakyalı, Av. Seher Kırbaç Canikoğlu, Av. Huriye Karabacak, Av. Mustafa Ateş, Av. Yasemin Uygun, Psikolog Yasemin Mert katıldı.
Ayrıca eğitime, Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyesi Av. Meltem Akyol ile Gelincik Başkan Yardımcılarından Av. Aylin yılmaz Çatal, Av. Çiğdem Küçükkayalar, Av. Ceren Taşkın ve merkez kurul üyeleri katılım gösterdi.