HAVA YOLLARI TAŞIMACILIĞINDA TÜKETİCİ HAKLARI PANELİ YAPILDI

Ankara Barosu Tüketici Hakları Kurulu tarafından düzenlenen “Hava Yolları Taşımacılığında Tüketici Hakları Paneli” 27 Şubat 2020 Perşembe günü, ABEM’de gerçekleştirildi.
Ankara Barosu Tüketici Hakları Kurulu Başkanı Av. Ayla Şengör’ün açılış konuşmasını yaptığı panelin, oturum başkanlığını Ankara Barosu Tüketici Hakları Kurulu Başkan Yardımcısı Av. Bilgen Özcanlı üstlendi.
Panele konuşmacı olarak TED Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof Dr. Şebnem Akipek Öcal ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Yolcu Hakları Koordinatörü Onur Buğra Dönbak katıldı.
Paneli, Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyelerinden Av. Zafer Doğan Bilgin, Av. Güzin Tanyeri, Av. Çağrı Eryılmaz ve Av. Burcu Mine Gargın, Av. Cem Aksu ve çok sayıda meslektaşımız izledi.