HUKUK KLİNİKLERİ ÇALIŞTAYI YAPILDI

Ankara Barosu ile Bilkent Üniversitesi işbirliği ile hayata geçirilmesi planlanan “Hukuk Klinikleri Uygulamaları” için 8-9 Kasım 2019 tarihinde Bilkent Üniversitesi'nde çalıştay gerçekleştirildi. Hukuk Klinikleri Çalıştayına, Ankara Barosu'nu temsilen Yönetim Kurulu üyelerinden Av. Güzin Tanyeri ve Av. Burcu Mine Gargın ile Av. Damla Eröncel katıldı. Çalıştayda, Charles Universitesi Hukuk Fakültesi'nde görev yapmakta olan Prof. Richard Grimes'in “Hukuk Kliniği ve Metodları” konusunda verdiği eğitime Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ece Göztepe Çelebi ve Dr. Pınar Çağlayan Aksoy ile öğretim üyeleri katıldı. “Adli Yardım Hizmetleri” ile eşgüdümlu olarak uygulanması planlanan “Hukuk Klinikleri” çalışmalarına önümüzdeki eğitim ögretim döneminde başlanılması planlanıyor.