İSPANYA KRALLIĞI HAKİMLER GENEL KURULU ÜYELERİNDEN ANKARA BAROSU´NA ZİYARET

Adalet Bakanlığı ve İspanya Krallığı Hakimler Genel Kurulu tarafından yürütülmekte olan “Hakim ve Savcı Adaylarının Staj Verimliliğinin ve Etkinliğinin Arttırılması Projesi” kapsamında İspanyol hakimler Huan Carlos da Silva Ochoa, Manuel Olmedo, Clara Carulla ve Sira Amor Ankara Barosu’na ziyarette bulundu. Hakim ve savcı adaylarının staj eğitimi sırasında ve staj eğitiminden sonra karşılaşılan sorunlar ve iyi uygulamalarla ilgili olarak öneri ve çözüm yöntemleri ile ilgili görüş alış verişinde bulunulan toplantıya Ankara Barosu’nu temsilen Ankara Barosu Saymanı Av. Hava Orhon, Yönetim Kurulu üyesi Av. Burcu Mine Gargın, Avukat Hakları Merkezi başkanı Av. Deniz Özbilgin, Başkan Yardımcısı Av. Recep Karahan, Genel Sekreteri Av. Ender Büyükçulha ile Av. Salih Akgül katıldı.