JAPON KUKLASI SEYİRCİYLE BULUŞTU

Ankara Barosu Staj Kurulu Kültür ve Sanat Alt Kurulu Tiyatro Grubu’nun sahneye koyduğu Japon Kuklası adlı tiyatro oyunu, 23 Kasım 2016 Çarşamba günü Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde (ABEM) seyirciyle buluştu.

Yönetmenliğini Okay Altınbıçak’ın, koordinatörlüğünü Av. Erkan Güçavlı’nın üstlendiği oyunda, Av. Burak Gezer, Av. Eda Toktay, Av. Gizem Yıldırım, Av. Kardelen Yılmaz, Av. Merve Nur Uyduran, Stj. Av. Nilüfer Ayhan, Stj. Av. Ömer Faruk Şahin ve Av. Sait Ömür rol aldı.

Japon Kuklası’nı, Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran, Başkan Yardımcısı Av. Erinç Sağkan, Saymanı Av. Evrim Dost, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Ayşe Köseyener, Av. Özgür Ökmen, Av. Birgül Tavşan Kayıran ve Av. Çağrı Ayhan Şenel de izledi.

Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran, oyunun ardından Yönetmen Okay Altınbıçak’a teşekkür plaketi verdi. Oyuncularsa teşekkür belgelerini Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Erinç Sağkan’ın elinden aldılar.

TARİH: 23 Kasım 2016
YER: ABEM