KADIN SAĞLIĞI SEMPOZYUMU YAPILDI

Ankara Barosu Kadın Hakları Merkezi, Sağlık Hukuku Kurulu ve Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği işbirliğiyle düzenlenen “Kadın Sağlığı Sempozyumu” 5 Mart 2020 tarihinde ABEM’de gerçekleştirildi.
Açılış konuşmasını Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyesi Av. Özgen Hindistan ve Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği Genel Sekreteri/Çankaya Şube Başkanı Volkan Kurtan’ın yaptığı sempozyumun oturum başkanlığını Dr. Melike Doğanay üstlendi. Sempozyuma konuşmacı olarak Dr. Hulusi Zeynepoğlu, Dr. Ebru  Zülfikaroğlu ve Av. Jülide Soybaş katıldı. Paneli Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyesi Av. Burcu Mine Gargın, Kadın Hakları Merkezi Başkanı Av. İdil Yalçıner Şimşek, Sağlık Hukuku Kurulu Başkanı Av. Berna Özpınar Gümrükçüoğlu, Gelincik Merkezi Başkanı Av. Aslı Koçak Arıhan izledi.