KAMULAŞTIRMA PANELİ YAPILDI

Ankara Barosu Vergi ve İdare Hukuku Kurulu tarafından düzenlenen “Kamulaştırma” paneli, 26 Haziran 2019 Çarşamba günü Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Panelin açılış konuşmalarını Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Aşkın Demir ve Vergi ve İdare Hukuku Kurulu Başkanı Av. Mahcemal Seyhan yaptı

Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mali Hukuk Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Cenker Göker’in moderatörlüğünü üstlendiği panel, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi İdare Hukuku Anabilim Dalı Öğretim üyesi Dr. Ayhan Tekinsoy’un “Kamulaştırma da malikin geri alma hakkı” başlıklı sunumu, Anayasa Mahkemesi Raportörü Selçuk Kılıç’ın “Yargı kararları ışığında kamulaştırmasız el atma kavramı” konulu sunumu ve Av. Dr. Zuhal Bereket Baş’ın “acele kamulaştırma” sunumuyla tamamlandı.

Paneli,   Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Aşkın Demir ve Ankara barosu Yönetim Kurulu üyesi Av. Meltem Akyol ile çok sayıda meslektaşımız izledi.