KEL ŞARKICI SEYİRCİYLE BULUŞTU

Ankara Barosu Tiyatro Topluluğu tarafından sahneye konan "Kel Şarkıcı" adlı oyun, 18 Nisan 2018 Çarşamba günü Yenimahalle Belediyesi Dört Mevsim Tiyatro Salonu'nda seyirciyle buluştu.

Eugene Ionesco'nun kaleme aldığı oyunun yönetmenliğini Cantuğ Turay, yönetmen yardımcılığını Av. Hakan Bilgehan yaptı. Oyunda Av. Ayşenur Tolu, Av. Damlanur Koca, Av. Dilşad Akşahin Ünal, Av. Kübra Kulak, Av. Kürşat Uçar, Av. Ömer Kutayhan Karadağ rol aldı.Teknik ekipte, Av. Ömer Faruk Şahin yer aldı.

İnsanlar arasındaki iletişimsizliği, absürd tiyatro diliyle çarpıcı bir biçimde eleştirerek anlatan oyun yoğun ilgi gördü. Oyunu, Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyelerinden Av. Birgül Tavşan Kayıran ve Av. Çağrı Ayhan Şenel izledi.

Oyun sonrası, Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyelerinden Av. Birgül Tavşan Kayıran ve Av. Çağrı Ayhan Şenel, izleyenleri kendisine hayran bırakan oyunun yönetmenini ve yönetmen yardımcısını kutlayıp, çiçek verdi.