KOSOVA BAROLAR BİRLİĞİ VE PRİZREN BAROSUNDAN ANKARA BAROSUNA ZİYARET

Kosova Barolar Birliği Başkanı Osman Havolli, Kosova Barolar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Gjakova Barosu Başkanı Teki Bokshi, Prizren Barosu Başkanı Hajrip Krasniqi ile Prizren Barosu temsilcilerinden Visar Ostrozubi ve Fitim Shporta, Priştine Üniversitesi  Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Bresfort Rrecaj ile Priştine Üniversitesinden Xhela Morina ve Krenare Kodra, 3 Eylül 2018 Pazartesi günü Ankara Barosu'na ziyaret gerçekleştirdi.

Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde (ABEM) gerçekleşen ziyarette, Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran, Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Erinç Sağkan hazır bulundu.

Ziyarette, ülkemizin genel adli yıl yapısı, baro ve barolar birliği örgütlenmeleri  ve hukuk eğitimine ilişkin konular değerlendirildi.

Ziyaretin ardından Kosova Barolar Birliği Başkanı Osman Havolli beraberindeki heyet adına Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran ve Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Erinç Sağkan'a dolma kalem hediye etti.

Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran da Ankara Barosu adına, ziyaretlerinden dolayı tüm heyete teşekkür edip, Kosova Barolar Birliği Başkanı Osman Havolli'ye plaket takdim etti.