KREDİ GARANTİ FONU BAŞKANLIĞI’NA GÖNDERDİĞİMİZ YAZIMIZ

KREDİ GARANTİ FONU BAŞKANLIĞI’NA Korona virüs salgını nedeniyle alınan halk sağlığı önlemleri ve devamında gelen ekonomik sıkıntılardan etkilenen grupların başında avukatlar gelmektedir. Cumhurbaşkanı Kararı ile icra işlemlerinin durdurulması , yasama kararı ile tüm yasal sürelerin durdurulması ve duruşmaların ertelenmesi ile birlikte tüm adli işlemler geçici bir süre yapılamaz hale gelmiştir. Gerek işveren avukatların gerekse bağlı çalışan avukatların bu süreçte ciddi bir ekonomik sıkıntı ile karşılaşacakları kaçınılmazdır. Bu sebeple bu süreçte Ankara Barosuna kayıtlı meslektaşlarımıza destek olunabilmesi bakımından,teminat ve kefil aranmaksızın,en az 3 ay ödemesiz,50.000 TL limit dahilindeKredi verilebilmesi için gerekli kolaylığın sağlanması hususlarında çalışma yapılmasını bilgi ve takdirlerinize sunarız.