KRİPTO PARA PİYASASI VE HUKUKİ YÖNLERİ PANELİ YAPILDI

Ankara Barosu Sermaye ve Finans Hukuku Kurulu tarafından, 13 Şubat 2019 Çarşamba günü düzenlenen, "Kripto Para Piyasası ve Hukuki Yönleri" paneli, Ankara Barosu Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirildi.
Açılış konuşmasını Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan'ın yaptığı panele, BtcTurk  CEO'su Özgür Güneri, BtcTurk  Baş Hukuk Müşaviri Av. Ayça Aktolga Öztürk ve Ankara Barosu Sermaye ve Finans Hukuku Kurulu Başkanı Av. Oğuz Evren Kılıç konuşmacı olarak katıldı.
"Bitcoin" ve "Kripto para"nın ne olduğu ve nasıl satılması gerektiği, kripto para piyasasının nasıl bir piyasa olduğu, kripto paraların yasallığı ve yatırımcılarının haklarının neler olduğuna yönelik pek çok konunun ele alındığı ve meslektaşlarımıza bu noktada yararlı bilgilerin sunulduğu paneli, Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyelerinden Av. Özgen Hindistan ve Av. Zafer Doğan Bilgin izledi.