ÖN STAJ PROGRAMI TANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

Ankara Barosu Hukuk Fakülteleri ile İletişim ve İşbirliği Kurulu ve Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi işbirliği ile projelendirilen “Ön Staj Programı”, 18.01.2019 tarihinde Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde tanışma toplantısı ile başladı. 21.01.2019 tarihinde meslektaşlarımız ile buluşacak olan Atılım Üniversitesi Hukuk Fakültesi ögrencilerinin yoğun katılım gösterdiği toplantının açılış konuşmasını Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan yaptı. Tanışma toplantısında ayrıca, Ankara Barosu  Saymanı Av. Hava Orhon, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Özgen Hindistan ve Av. Güzin Tanyeri ile Av. Burcu Mine Gargın hazır bulundu. Dönemin ilk projesinin heyecanı içerisinde olan  Ankara Barosu Hukuk Fakülteleri ile İletişim ve İşbirliği Kurulu Başkanı Av. Kemal Cihan, başlangıcını yaptıkları yararlı programları kurul, divan ve üyelerince geliştirileceğini, dönemin bu anlamda fakülteler ile farklı alanlardaki çalışmalarla daha verimli geçeceğini ifade etti.