ÖN STAJ PROGRAMI TANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

Ankara Barosu Hukuk Fakülteleri ile İletişim ve İşbirliği Kurulu'nca  Ankara'da bulunan Hukuk Fakültelerinin 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönenlik “Ön Staj Programı”, 07.07.2019 tarihinde Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde tanışma toplantısı ile başladı. 08.07.2019 tarihinde meslektaşlarımız ile buluşacak olan Ankara'da bulunan  Üniversitelerin Hukuk Fakültesi öğrencilerinin yoğun katılım gösterdiği toplantının açılış konuşmasını Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan yaptı. Tanışma toplantısında ayrıca, Ankara Barosu Hukuk Fakülteleri ile İletişim ve İşbirliği Kurulu Başkanı Av. Kemal Cihan, ikicisini düzenledikleri ön staj programının çok yararlı olduğunu ve uygulamanın sürekli hale getirildiğini, ayrıca ön staj programın yanında birçok programın da hayata geçeceğini ifade ederek, kurul olarak Ankara'da bulunan tüm Hukuk Fakültesi öğrencileri ile Ankara Barosu'nun iletişim ve işbirliği içinde Avukatlık mesleğine yönelik farklı alanlardaki birçok çalışma gerçekleştireceğini belirtti.