PAKİSTAN´IN PENCAP EYALETİ BAROSU´NDAN ANKARA BAROSU´NA ZİYARET

Pakistan'ın en büyük barosu olan Pencap Eyaleti Barosu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Av. Bushra Qamar ve Yönetim Kurulu üyeleri, 18 Eylül 2018 Salı günü Ankara Barosu'na ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette, Pencap Eyaleti Barosu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Av. Bushra Qamar'e, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Av. Muhammed Younis, Yönetim Kurulu Sekreteri Jabran Khalil, Diplomatik Koordinatör Wajhiud-din Khan ve Danışmanı Humad ur-Rehman Waseem'den oluşan delegasyon eşlik etti.

İki ülke avukatları arasında bir köprü oluşturma ve işbirliği geliştirmek için gerçekleşen ziyarette, Ankara Barosu Genel Sekreteri Av. Aşkın Demir hazır bulundu.
Ziyaretin ardından, dostane gerçekleşen görüşmeden duyulan memnuniyet adına karşılıklı plaket takdimleri yapıldı.