SAVUNMAYI SAVUNMAK İÇİN ADALET NÖBETİ DEVAM EDİYOR

İstanbul Çağlayan'da başlayan ve 85 hafta süren Adalet Nöbeti Anadolu’da devam ediyor. Hatay Barosu’nun düzenlediği dördüncü nöbet, Hatay Adalet Sarayı önünde tutuldu. Adalet Nöbeti'ne, Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyesi Av. Güzin Tanyeri, birçok baro başkanı ve barolardan gelen temsilciler ile birlikte katıldı. Hatay Adliye Sarayı önünde tutulan nöbette konuşan Av. Güzin Tanyeri,  bu nöbete katkı saglamaktan ve Ankara Barosu'nu temsil etmekten dolayı onur duydugunu belirtti. “Her türlü hak ihlaline karşı çıkmak ve temel hak ve özgürlükleri savunmak baroların asli görevlerindendir.” diye konuşan Tanyeri, adalet nöbetinin mesleğimiz için, mesleğimizin onuru için, savunma hakkı için, savunmayı savunmak için tutulduğunu, hiçbir zaman baskıya, zulme, hukuksuzluğun normalleştirilmeye çalışılmasına boyun eğmediğimizi ve eğmeyeceğimizi, bir sonraki adalet nöbetine değin ülkemizde adaletin tesisi için bir şeylerin değişeceğini umut ettiğini ifade etti. Adalet nöbetinin beşincisi Haziran ayında İstanbul Barosu önderliğinde tutulacak.