SİGORTA UYUŞMAZLIKLARINDA DAVA ŞARTI OLARAK ARABULUCULUK PANELİ YAPILDI

Ankara Barosu Alternatif Uyuşmazlık Çözüm Merkezi tarafından düzenlenen "Sigorta Uyuşmazlıklarında Dava Şartı Olarak Arabuluculuk" konulu panel, 2 Nisan 2019 Salı günü, Ankara Barosu Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirildi.
Açılış konuşmasını Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyesi Av. Zafer Doğan Bilgin'in yaptığı panelin oturum başkanlığını Alternatif Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Erşahin üstlendi.
Panelde konuşmacı olarak, Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanı Hakim Umut İlhan Durmuşoğlu, Hacettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Rauf Karasu, Sigorta Eksperi Mustafa Nazlıer yer aldı.
Paneli, Ankara Barosu Alternatif Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Başkanı Av. Recai Rahim Görgülü ve çok sayıda meslektaşımız izledi.