SIHHİYE ADLİYESİ 5. KATTA BULUNAN AVUKAT ÇALIŞMA ODASI E-TEBLİGAT AKTİVASYON VE UYAP DESTEK MERKEZİ OLARAK KULLANILACAKTIR.
Sıhhiye Adliyesi 5. Katta bulunan Avukat Çalışma Odası 09 Ocak - 31 Ocak 2019 tarihleri mesai saatleri arasında E-tebligat aktivasyon ve UYAP Destek Merkezi olarak kullanılacaktır. PTT UETS (e-tebligat) aktivasyonu yaptırmak için desteğe ihtiyacı olan meslektaşlarımıza Ankara Barosu UYAP Komisyonu tarafından eğitim verilen Baromuz personeli yardımcı olacaktır. Aktivasyon işlemi yaptırmak isteyen meslektaşlarımızın, başvuruları esnasında kendilerine ait e-imza cihazı ile gelmeleri gerekmektedir. Belirtilen tarihler arasında ilgili bilgisayar odasının meslektaşlarımız tarafından kullanılamayacağını bilgilerinize sunar, göstermiş olduğunuz duyarlılık için teşekkür ederiz.