TAŞINMAZ MÜLKİYETİNDE ORTAK ALAN KULLANIMI VE YÖNETİMİ PANELİ YAPILDI

Ankara Barosu Ticaret ve Borçlar Hukuku Kurulu tarafından düzenlenen “Taşınmaz mülkiyetininde ortak alan kullanımı ve yönetimi” konulu panel, 27 Eylül 2019 Cuma günü ABEM’de gerçekleşti.

Açılış konuşmasını Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyesi Av. Zafer Doğan Bilgin ve  Ankara Barosu Ticaret ve Borçlar Hukuku Kurulu Başkan Av. İlknur Sezgin Temel’in yaptığı panelin moderatörlüğünü Ankara Barosu Ticaret ve Borçlar Hukuku Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Battal üstlendi.

AVM işletmeciliğinden kaynaklanan, kat mülkiyeti kanundan doğan, toplu yapıların kullanımı ve son olarak devremülk ve devre tatil kullanımı ve yönetimi gibi çeşitli konulardaki sorunların ele alındığı panele Doç. Dr. Oğuz Sadık Aydos ve Av. Cemalettin Gürler konuşmacı olarak katıldı.

Paneli, Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyelerinden Av. Çağrı Eryılmaz ve Av. Burcu Mine Gargın izledi.