TBB BAŞKANI’NDAN ANKARA BAROSU YÖNETİMİNE KUTLAMA ZİYARETİ

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Ankara Barosu Başkanlığı’na yeniden seçilen Av. Hakan Canduran’a, 2 Kasım 2016 Çarşamba günü kutlama ziyaretinde bulundu.

Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde (ABEM) gerçekleşen ziyarette Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu’na TBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Av. Sabri Erdal Güngör, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Eyyüp Sabri Çepik ve Av. Kürşat Karacabey ile Türkiye Avukatları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı (TÜRAVAK) Başkanı Av. Sabiha Tekin de eşlik etti.

Ziyarette, Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Erinç Sağkan, Genel Sekreteri Av. Aşkın Demir, Saymanı Av. Evrim Dost, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Hamit Baykara, Av. Ayşe Köseyener, Av. Kemal Koranel, Av. Şırahbil Emre Acer, Av. Özgür Ökmen, Av. Birgül Tavşan Kayıran ve Av. Çağrı Ayhan Şenel de hazır bulup TBB heyetini karşıladı.

TARİH: 2 Kasım 2016

YER: ABEM