TRABZON BAROSU´NDAN ANKARA BAROSU BAŞKANI AV. R. ERİNÇ SAĞKAN´A KUTLAMA ZİYARETİ

Trabzon Barosu Başkanı Sibel Suiçmez ve Trabzon Barosu Yönetim Kurulu üyelerinden Av. Nihan Göktürk, Av. Kemal Keser  ve Av. Hande Burma, Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan'ı makamında, 26 Ekim 2018 Cuma günü ziyaret etti.

Ankara Barosu Eğitim Merkezi'nde gerçekleşen ziyarette, Ankara Barosu Genel Sekreteri Av. Kemal Koranel ve Yönetim Kurulu üyelerinden Av. Özgen Hindistan, Av. Zafer Doğan Bilgin, Av. Meltem Akyol, Av. Güzin Tanyeri ve Av. Çağrı Eryılmaz hazır bulundu.

Ziyaretin ardından, Trabzon Barosu Başkanı Av. Sibel Suiçmez, beraberindeki heyet adına Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan'a tebrik plaketi takdim etti.