TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ’NİN ÖNCEKİ DELEGELERİNE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Ankara Barosu, önceki Türkiye Barolar Birliği (TBB) delegelerine törenle teşekkür plaketi verdi.

Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde (ABEM) 16 Kasım 2016 Çarşamba günü gerçekleştirilen plaket törenine, Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran, Başkan Yardımcısı Av. Erinç Sağkan, Genel Sekreteri Av. Aşkın Demir, Saymanı Av. Evrim Dost, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Hamit Baykara, Av. Kemal Koranel, Av. Şırahbil Emre Acer, Av. Özgür Ökmen, Av. Birgül Tavşan Kayıran ve Av. Çağrı Ayhan Şenel ile önceki dönemde TBB delegesi olan avukatlar katıldı.

Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran, önceki TBB delegelerini tek tek sahneye davet etti ve teşekkür plaketlerini verdi.

Av. Hakan Canduran da teşekkür plaketini Ankara Barosu Başkan Yardımcısı Av. Erinç Sağkan’ın elinden aldı.

TARİH: 16 Kasım 2016

YER: ABEM