TÜRKİYE SERMAYE PİYASALARININ GENEL GÖRÜNÜMÜ - HALKA AÇIK ANONİM ORTAKLIK KAVRAMI VE TEMEL ÖZELLİKLERİ PANELİ YAPILDI

Ankara Barosu Sermaye Piyasası ve Finans Hukuku Kurulu tarafından düzenlenen, "Türkiye Sermaye ve Piyasalarının Genel Görünümü - Halka Açık Anonim Ortaklık Kavramı ve Temel Özellikleri" paneli, 16 Ocak 2019 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

Ankara Barosu Eğitim Merkezi'nde gerçekleşen panele konuşmacı olarak Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ticaret Hukuku Öğretim üyesi Prof. Dr. Çağlar Manavgat ile Piramit Menkul Kıymetler A.Ş. ve Peker GYO A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Dr. Berra Doğaner katıldı.

Paneli, Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan ile Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyelerinden Av. Özgen Hindistan ve Av. Zafer Doğan Bilgin izledi.