TÜRK HUKUK KURUMU’NDAN ANKARA BAROSU’NA ZİYARET

Türk Hukuk Kurumu Başkanı Av. Yaşar Çatak, Ankara Barosu Başkanlığı’na yeniden seçilen Av. Hakan Canduran’a 1 Aralık 2016 Perşembe günü kutlama ziyaretinde bulundu.

Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde (ABEM) gerçekleşen ziyarette Av. Yaşar Çatak’a, Türk Hukuk Kurumu Saymanı Av. Hasan Tecim, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Abidin Şahin, Av. Cumhur Tutyol ve Av. Demir Akan, Denetleme Kurulu üyeleri Av. Erkin Kaya, Av. İbrahim Akgül ve Av. Günnur Altıok Erol, Onur Kurulu Üyesi Av. İbrahim Kaplan ile Türk Hukuk Kurumu Üyesi Av. Hüseyin Kaya Köseoğlu eşlik etti.

Ziyarette, Ankara Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Hamit Baykara ve Türkiye Barolar Birliği Delegesi Av. Samiye Eyuboğlu ile Ankara Barosu’na kayıtlı Av. Başak Öztürk de hazır bulundu.

TARİH: 1 Aralık 2016
YER: ABEM