YAPAY ZEKA ÇAĞINDA HUKUK ÇALIŞTAYI YAPILDI

Ankara Barosu, İstanbul Barosu ve İzmir Barosu işbirliği ile gerçekleştirilen, "Yapay Zeka Çağında Hukuk Çalıştayı"nin ikinci toplantısı 23.03.2019 günü Ankara Barosu'nun ev sahipliğinde Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi. Çalıştay Ankara Barosu Başkanı Av. Ramiz Erinç Sağkan'ın ve Ankara Barosu Bilişim Teknoloji ve Hukuk Kurulu başkanı Av. Çağatay Cengiz'in açılış konuşmalarıyla başladı. Toplantıya Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyelerinden Av. Güzin Tanyeri, Av. Burcu Mine Gargın, Ankara Barosu Bilişim, Hukuk ve Teknoloji Kurulu başkanı Av. Çağatay Cengiz, başkan yardımcısı Av. Gülşah Deniz Atalar, yazman Av. Berat Aslı Han, Ankara Barosu avukatlarından Av.  Orhan Fahri Başçavuşoğlu, Av. Serdar Arslan, İzmir Barosu’nu temsilen Av. Nagihan Özdemir, Av. Hakan Eriş, Av. Resul Göksoy, İstanbul Barosu’nu temsilen Av. Mehmet Ali Köksal, Av. Derya Durlu Gürzumar, Av. Selin Çetin, Av. Gökhan Ahi, Av. Sertel Şıracı, Bahçeşehir Üniversitesi’nden Ayyüce Kızrak ve Havelsan Hava Elektronik Sanayi’nden Kürşat İnce katıldı.