YASA İZLEME ENSTİTÜSÜ 7 YAŞINDA

Ankara Barosu, Yasa İzleme Enstitüsü'nün 7. kuruluş yıldönümü dolayısıyla 1 Haziran 2018 Cuma günü Anıtkabir'e ziyaret gerçekleştirdi.
Anıtkabir ziyaretinde, Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran, Yasa İzleme Enstitüsü Başkanı Av. Nazlı Didem Moğolkoç ve Yasa İzleme Enstitüsü Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.
Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran, Ankara Barosu ve Yasa İzleme Enstitüsü adına Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk sunup saygı duruşunda bulundu. Anıtkabir Özel Defteri’ni de imzalayan Canduran, deftere şunları yazdı:
"Yüce Atatürk,
Ankara Barosu Yasa İzleme Enstitüsü’nün 7. yılını gurur ve coşkuyla kutladığımız bugünde Türk Hukukçuları olarak huzurunuzda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Kurduğunuz cumhuriyetle, ilke ve devrimlerinizle bütünleşen Türk Hukukçuları; bu vesile ile bir kez daha size olan sevgisini, saygısını ve inancını huzurunuzda dile getirmektedir.
 Sizin de bizlere ışık tutan tüm söylemlerinizde belirttiğiniz gibi çağdaş toplumları yönetenlerin ve devlet ilkelerine yön verenlerin  hukukçular olduğunu bilmekteyiz. Bu düşünce ışığında; baromuz bünyesinde kurulmuş avukatlar ve değişik disiplinlere mensup akademisyenlerden oluşan geniş  kadrosu ve ihtisas daireleri şeklinde örgütlü bir yapıya sahip olan Yasa İzleme Enstitü’müz, yasa yapım sürecini takip etmeye ve çağdaş hukukumuza  katkı sağlamaya devam edecektir.
 Yüksek hatıranız önünde saygıyla eğiliyor ve şükranlarımızı sunuyoruz."