YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANI FETHİ YAŞAR´DAN ANKARA BAROSU BAŞKANI AV. R. ERİNÇ SAĞKAN´A KUTLAMA ZİYARETİ

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan'ı ziyaret ederek, başarı dileklerini iletip, kutladı.

Ankara Barosu Eğitim Merkezi'nde gerçekleşen ziyarette, Ankara Barosu Genel Sekreteri Av. Kemal Koranel’ de hazır bulundu.

Ziyarette, Yenimahalle Belediye Başkanı  Fethi Yaşar, ülkemizde yaşanan hukuk sorunlarına değindi. Hukuka güveninin kalmadığını belirten Yaşar, Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan'a adalet mücadelesinde "Vatandaşın umuduna umut olmanızı diliyorum" dedi.

Ankara Barosu Başkanı Av. R. Erinç Sağkan ise yeni sistem de kuvvetler ayrılığının ortadan kaldırıldığını söyleyerek, hukukun üstünlüğü ve yargı bağımsızlığının olmazsa olmaz olduğunu, bu kavramları ve temel hak ve özgürlükleri korumak ve bu kavramlara işlerlik kazandırmanın baroların yasadan kaynaklanan görevleri olduğunu ifade ederek, bu mücadeleyi başkent Barosu olarak sonuna kadar sürdüreceğiz şeklinde konuştu.

İleriye dönük projelerin ve işbirliklerinin konuşulduğu görüşmede adli yardım ve Gelincik Merkezi özelinde yürütülen işbirliğinin arttırılarak devam etmesinin önemi belirtildi.