YENİ KARARLAR IŞIĞINDA KIYMETLİ EVRAK VE KONKORDATODAKİ DURUMU PANELİ YAPILDI

Ankara Barosu Ticaret ve Borçlar Hukuku Kurulu tarafından düzenlenen “Yeni kararlar ışığında kıymetli evrak ve konkordatodaki Durumu” paneli 11 Ekim Cuma günü ABEM’de gerçekleştirilmiştir.
Açılış konuşmasını Ankara Barosu Ticaret ve Borçlar Hukuku Kurulu Başkanı Av. İlknur Sezgin Temel yaptı. Moderatörlüğünü Ankara Barosu Ticaret ve Borçlar Hukuku Kurulu Başkan Yardımcısı Av. Murat Can’ın üstlendiği panele, Prof. Dr. Battal Ankara 9. Asliye Ticaret Mahkemesi Başkanı Ayhan Akyürek, Av. Ümit Erkan Durna konuşmacı olarak katıldılar.
Kıymetli evrak, kıymetli evrakın konkordatoya etkisi ve kıymetli evrakın konkordato uygulanmasındaki özel durumlara ilişkin hususların ele alındığı paneli, Ankara Barosu Saymanı Av. Hava Orhon, Yönetim Kurulu üyelerinden Av. Özgen Hindistan, Av. Zafer Doğan Bilgin izledi.