YENİ YASAL DÜZENLEMELER IŞIĞINDA HUKUKİ VE MALİ YÖNLERİ İLE KONKORDATO PANELİ YAPILDI

Ankara Barosu Avukatlık ve Staj Akademisi(AVSA) tarafından düzenlenen “Yeni yasal düzenlemeler ışığında hukuki ve mali yönleri ile konkordato” konulu panel, 25 Aralık 2018 Pazartesi günü gerçekleştirildi.

Ankara Barosu Eğitim Merkezi’nde düzenlenen panelin başkanlığını Av. Nafi Çınar İnal yaptı. Açılış konuşmasını Ankara Barosu Avukatlık ve Staj Akademisi Başkanı Av. Evrim Yakar Dost’un yaptığı panele, Ankara 9. Asliye Ticaret Mahkemesi Başkanı Ayhan Akyürek, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü Ticaret Hukuku Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Korkut Özkorkut ve Mali Müşavir Ali Dursun Koç konuşmacı olarak katıldı. Panel, soru cevap bölümleri ile tamamlandı.